Дигитален Маркетинг. Креативен дизайн.
„Изградете нещо, в което 100 души да се влюбят, а не нещо което 1 милион души може би ще харесат.“ - Брайън Чески, съосновател на Airbnb
digital
План и Стратегия за Дигитален Маркетинг
План и Стратегия за Дигитален Маркетинг
Контент Маркетинг
Контент Маркетинг
SEO Уебсайт Оптимизация
SEO Уебсайт Оптимизация
Разработка и дизайн на уебсайтове
Разработка и дизайн на уебсайтове
Създаване на Онлайн Магазин
Създаване на Онлайн Магазин
Превод и оптимизация на английски
Превод и оптимизация на английски

Днес повече от всякога разбираме за необходимостта бизнесът да направи крачка напред и да засили своята дигитална маркетингова стратегия. Дори ако бизнесът е активен само във физическият свят, то той все пак ще се нуждае от някакъв вид онлайн присъствие. Пандемията и последвалото ограничение на свободата за движение в световен мащаб ускори това, което според Дигитални Славяни ще се случи така или иначе в близко бъдеще и това е нарастването на потреблението на интернет.

В световен мащаб през 2020 и 2021, „общите посещения в интернет са нараснали с между 50% и 70%, според предварителните статистически данни“ и ние вярваме, че това е само началото. Със скорошното популяризиране на 5G мрежите, тези числа по-вероятно ще се покачат, независимо от това дали пандемията ще продължи или не.

Представете си „новата нормална“ цивилизация след пандемията и последвалата генерация с по 20GB в секунда интернет в джобовете си. Това е 20 пъти по-бързо от сегашния 4G LTE, който повечето мрежи използват днес.

Във вече не толкова далечното бъдеще пък се очаква и появата на квантовите компютри, което от своя страна ще доведе до нова еволюция в развитието и използването на интернет технологиите.

Всичко това води до заключението, че хората ще влизат в мрежата все по-често, дори ако сега си мислите, че това не може да стане по-лошо от това, което вече е.

Какво означава това за бизнеса тогава? Това означава, че не само ще се нуждае от онлайн присъствие, но и ще трябва да изпъкне в тълпата, защото тълпата ще става все по-голяма и по-силна. По-добре започнете да планирате от сега и разработете стратегия, за да сте сигурни, че вашият бизнес няма да изостане в тъмните векове, защото те идват бързо – с 20GB в секунда.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ
Принципите които поставяме като основа за начина по който Дигитални Славяни ще функционира са както професионални така и морални
01
Мисия

Преди всичко ние се стремим усилено да бъдем лидери в своята сфера чрез нашия дисциплиниран подход към осигуряване на най-високо качество на нашите услуги към всеки клиент, с когото работим.

02
Визия

Нашата визия е да създадем бизнес среда в България и Източна Европа, пълена с просперитет, значимост и свързаща ни с целият свят.

03
Хора

Уважение към хората: Ние ценим нашите клиенти, партньори и служители и насърчаваме тяхното развитие и възнаграждаваме тяхното представяне.

Какво казват клиенти за нас
Коментари на клиенти работили с хора от екипа на Дигитални Славяни
Лейла Ф Караха
YourY Network
Основател

Имахме нужда от уебсайт и маркетингови стратегии, с които Цветан ни помогна. Много професионално и страхотно обслужване. Вече сме и по-наясно с нашата дигитална медийна стратегия. Горещо препоръчваме услугите му!

Мете Бекхоф
Ecogood Germany
Регионален Мениджър по Комуникациите

Имах нужда от концепция за нашите платформи за социални медии и Цветан ми помогна, като ми даде много информация за честотите за публикуване, както и кои платформи биха помогнали за нашата кауза. Планирането на публикации в социалните медии стана много по-лесно с инструментите, които получих от него. Цветан е много мил, всеотдаен и разбира от работата си.

Мадху Равишанкар
Last Forest Enterprises
Мениджър Комуникации

Много от нашите последователи в социалните медии оцениха начина, по който съдържанието и информацията бяха представени, проектирани и показани. Много от тях коментираха, че са научили много от съдържанието, което е изразено по много разбираем начин. Беше удоволствие и привилегия да работя с Цветан за нашата кампания в социалните меди. Даде ни нова перспектива в дизайна, определено ще препоръчаме Цветан за всички вашите дизайнерски нужди!

Имате въпрос?

  контакти

  Телефон: +359 88 543 55 22

  Email: info@digitalslavs.com

  работно време

  Понеделник-Петък: 10:00 – 18:00

  Предпочитания за поверителност
  Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.