Digital-SLavs-Logo-Black-White-Дигитални-Славяни-Лого-Черно-Бял
ЗА НАС
Дигитални Славяни е агенция за дигитален и традиционен маркетинг, контент маркетинг, имейл маркетинг, креативен уеб дизайн и оптимизация

Началото на тази агенция бе дадено тази година след като нейният създадетл Цветан Кънев се завръща от дългогодишен престой в Дъблин, Ирландия. Там завършва с бакалавърска степен Маркетинг и Дигитални Медии в дъблинският бизнес университет.

След няколко годишно практикуване, като фрийлансър, работейки с бизнеси и организации от Ирландия, Англия, Финландия, Германия и Индия той решава, че е време наученото и опита да бъдад пренесени на родна земя и така бе дадено началото на Дигитални Славяни.

мисията ни
Нашата главна мисия е да предоставим на българския и балканския бизнес маркетинг инструменти, тактики и стратегии използвани от западните компании и с това да помогнем и изведем местнитя малък и среден бизнес на заслуженото от тях място на световния пазар.

Името на агенцията не случайно е Дигитални Славяни. Името Славяни (англ. Slavs) през изминалото десетилетие сред поколения Z, X и милениали стана нарицателно за народите от региона на централна и източна Европа. До скоро малко хора по света знаеха къде се намира България или Балканите като цяло, но с помощта на глобализацията и интернет, съчетана с изобретателността, креативността, работоспособността и качествата на тези народи това вече не е така.

Ние сме решени да превърнем това нарицателно име (Slavs) в нещо повече от приклекнал черен Адидас със три бели ленти и да покажем на света, че славянският бизнес, продукти и услуги са на нивото (а често и на по-високо) на водещите такива от развитите икономики.

За да постигне това и да е конкурентен на западния пазар, местният бизнес е нужно да използва маркетинг стратегиите и тактики, които се използват от водещите световни компании за да достигнет пазарните си цели. Дигитални Славяни поставя, като своя мисия да разкрие и предостави тези стратегии на Българския и балкански бизнес.

Стремим се да бъдем най-добрата агенция за дигиталне маркетинг за вашите специфични изисквания.

Предимства на дигиталния маркетинг и защо дигиталният маркетинг е задължителен за всеки малък бизнес

от потребителите, които търсят местен бизнес в интернет, посещават магазините в на разстояние от 10км.

от B2B бизнеса придобиват нови клиенти благодарение на оптимизирани целеви интернет страници (landing pages) .

от бюджета за реклами и маркетинг похарчен от най-успешните маркетинг експерти по света се влага в контент маркетинг

от онлайн потребителите предпочитат да научат за продукти и услуги чрез онлайн съдържание (контент маркетинг), от колкото от традиционна реклама.

Имате въпрос?

  контакти

  Телефон: +359 88 543 55 22

  Email: info@digitalslavs.com

  работно време

  Понеделник-Петък: 10:00 – 18:00

  Предпочитания за поверителност
  Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.