Разработка и дизайн на уебсайтове

Разработка и дизайн на уебсайтове на достъпни цени с най-популярната и надеждна в света платформа за изграждане на уебсайтове, WordPress.
WordPress е използван за създаването на над 60 милиона уебсайта по целия свят.

WordPress управлява почти една трета от световните уебсайтове, от малки лични блогове до сложни сайтове на големи корпорации като Sony, Time Inc., New York Post и NBC.

WordPress е само една от платформите за конструктоиране на сайтове и системите за управление на онлайн съдържание, които потребителите могат да изтеглят и инсталират безплатно, но има уникални функции, които го правят най-популярната система за управление на онлайн съдържание, използвана днес.

WordPress ви позволява да създадете уебсайт, който отговаря на вашите уникални нужди. Независимо дали искате да стартирате блог, бизнес сайт, портфолио, онлайн магазин или каквото и да е друго, което можете да пожелаете да направите онлайн.

Още през 2003 г. WordPress стартира като основена платформа за създаване на блогове. От тогава тя се превърна в система за управление на онлайн съдържанието (CMS), която управлява 40% от всички уебсайтове в света.

WordPress оглавява списъка с трите най-често използвани пакета за изграждане на сайтове в света, следван от Joomla и Drupal. Всички идват с множество апликации за специализирана функционалност и всички могат да бъдат персонализирани според нуждите на отделните потребители.

Но както Joomla, така и Drupal изискват определено ниво на техническо ноу-хау и познаване на HTML, CSS и езика за програмиране PHP. WordPress позволява на опитни потребители да работят и на това ниво на кодиране.

Уеб сайтовете на WordPress са склонни да се класират на високи позиции за ключовите си думи, най-вече защото те непрекъснато се актуализират и защото WordPress включва разнообразни инструменти и плъгини за оптимизиране на съдържанието за SEO (оптимизация за търсачки).

Мобилната готовност също е фактор в класацията на Google, така че уебсайтовете трябва да изглеждат добре на всяко устройство. WordPress предлага разнообразие от дизайни с реагиращ мобилен режим, а потребителите могат също така да направят статичен сайт реагиращ на мобилен режим с помощта на плъгини и корекции на файлове.

Световен пазарен дял на най-популярните CMS платформи

0
WordPress уебсайтове
0
Wix уебсайтове
0
Squarespace уебсайтове
0
Joomla уебсайтове
Изработка и поддръжка на WordPress уебсайтове Габрово България Дигитални Славяни website design Gabrovo Bulgaria Digital Slavs

Поръчай своя уеб сайт

Стани част от 27-те милиона хора и бизнеси по света, които са се доверили в качеството на WordPress платформата.

Имате въпрос?

  контакти

  Телефон: +359 89 48 42 221

  Email: info@digitalslavs.com

  работно време

  Понеделник-Петък: 10:00 – 18:00

  Предпочитания за поверителност
  Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.