We are
a creative marketing agency

Digital Slavs is a boutique full-stack digital marketing agency based in Gabrovo, Bulgaria. The mission of Digital Slavs is to provide the most effective digital marketing solutions in the industry.

We offer you a variety of digital marketing services, including SEO, paid media, social media marketing, content marketing, email marketing, conversion rate optimization, creative services, website development and website design.

Our goal is to be your one-stop-shop digital marketing agency. In the age of mass but isolated communications, we understand that companies must constantly fight for the attention of their audience and to resolve this, a brand requires to create mass proximity. We strive to be the best digital marketing agency for you specific needs.

Creative design

Creative design in accordance with the guiding principle of your brand

Content Marketing

Creating, publishing and distributing online content

Influencer Marketing

Influencer marketing strategies for every business 
Our Services
With the development of technologies and the improvement of Internet speed and accessibility, the opportunities for development of the local business market become unlimited.
Digital Slavs is an agency that provides your business with the full range of digital services and marketing strategies used by leading global companies, allowing local businesses to be competitive in the European and global markets.
Why choose Digital Slavs
THE REASONS LISTED BELOW ARE JUST A PART OF WHY YOU SHOULD CHOOSE US FOR YOUR DIGITAL OR TRADITIONAL MARKETING STRATEGY

PR Smith’s SOSTAC® Plan

We develop our digital marketing plan using the SOSTAC® marketing plan model. SOSTAC® is a world-renowned marketing planning model by PR Smith, used to create and implement marketing strategies by businesses around the world. Digital Slavs is a certified associate

Optimisation

Процесът на оптимизация не е еднозначна и бърза практика. Това е механизъм с много зъбци и за да работи един такъв механизъм като по часовник, всичките му части трябва да се движат. Истинската полза идва, когато добрите практики се прилагат за дълъг период от време и се комбинират различни методи на действие, които можем да обещаем да постигнем.

МНОГО ЕЗИЧНИ

За да разкриете истинският потенциал на вашият бизнес и да достигнете възможно най-голям пазар ви е нужно да представите вашите продукти или услуги на английски език, като водещ интернационален език. С този език екипа на Дигитални Славяни има практика, която е повече от десетилетие в англо езична държава. За всеки друг език ние ползваме утвърден софтуеар, ползван за преводи на над 200 хиляди сайта по цял свят.

КОНТЕНТ МАРКЕТИНГ

Контент маркетинг представлява стратегически маркетингов подход, фокусиран върху създаването и разпространението на полезно, актуално и последователно съдържание, за да привлече и задържи ясно дефинирана аудитория – и в крайна сметка да стимулира печеливши за вашият бизнес действия на клиентите.

ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ

Имейл маркетингът е мощен маркетингов канал, форма на директен и дигитален маркетинг, който използва имейл за популяризиране на продукти или услуги на вашия бизнес. Той може да помогне на клиентите ви моментално да научат за вашите най-нови артикули или предложения, като ги интегрирате в автоматизиран имейл маркетинг софтуер. В Дигитални Славяни ползваме и препоръчваме MailChimp, като една от водещите компании в тази сфера.

маркетинг за социални медии

Маркетинг за социални медии е процесът на създаване на персонализирано съдържание за всяка платформа на социалните медии, за да стимулира ангажираността и да популяризира вашия бизнес. Маркетингът в социалните медии се състои в това да се свържете с вашата аудитория или клиенти и да им помогнете да разберат по-добре вашият бранд. Това е изключително полезно за развитиети на вашия бизнес. Екипът на Дигитални Славяни ще ви покаже маркетинг стратегия съчетана с план за действие, която ще улесни този процес.

Affordable

Създаване на уебсайт на достъпни цени, разработен и проектиран с най-популярната и надеждна в света платформа за изграждане на уеб сайтове, WordPress и Elementor. Независимо от това дали се нуждаето от семпъл уебсайт или от премиум качество WordPress е платформа която е способна да достави необходимия за вашия бизнес продукт. WP е използван за създаването на над 60 милиона уебсайта по целия свят. Екипът на Дигитални Славяни има опит в използването на платформата от 2016 година.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Създаване на уебсайт за електронна търговия, разработен и проектиран с помощта на една от най-популярните, надеждни и сигурни платформи за електронна търговия в света Shopify или WooCommerce. С приблизително 500 000 активни магазина Shopify държи около 20% от пазарния дял на електронната търговия, a WooCommerce пък съответно 26%.

ЕСТЕТИКА И СКОРОСТ

Всеки който разбира поне малко от дигитален маркетинг е наясно, че един уебсайт трябва да е преди всичко бърз. За да се постигне това, често естетиката остава на заден план, пък и да си признаем, ние славянските народи редовно изоставаме в това отношение от западните братовчеди. Дигитални Славяни е агенция, която е ценител на красотата и не прави компромиси с това дали един проект ще е естетически издържан или просто бърз, независимо дали става въпрос за създаването на семпъл или премиум уебсайт.

Възползвайте се от нашата
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
ПРОЦЕСЪТ
Когато става въпрос за разработка на нов уебсайт или изграждане на маркетингова стратегия, процесът често може да бъде объркан и сложен. В Дигитални Славяни ние се опитваме да дадем на нашите клиенти яснота за това какво да очакват и как ще премине процеса от начало до край.
01
Връзка с клиента

Първата стъпка е винаги най-важната. Тука ние установяваме връзка с клиента с цел да разберем дали нашите услуги съответсват на желанията на клиента, както и да зададем общи очаквания от процеса и крайният резултат.

02
Проектиране

В тази стъпка се установяват детайлите. Комуникацията през този процес е от изключително значение. В него се включват спецификаций, като например уточняване на стил, бранд, лого, пазарни цели, целеви пазар, KPI’s, социални медии, средства за анализи и т.н. В него също се определят бюджетa на проекта и кой в компанията на клиента ще е връзката с Дигитални Славяни.

03
Поддръжка и подкрепа

След приключване на проекта ние няма просто да затворим вратата си за вас и да оставим нещата така. Стартирането на една кампания или проект е добро начало, но това е само първата стъпка от дългият път към една истински успешна маркетинг кампания. Непрекъснатото усъвършенстване е съществен елемент за успеха на всяка маркетинг кампания. Ние следим отблизо ефективността на вашият проект, актуализираме и коригираме кампанията, за да гарантираме, че отговаряме на стратегическите ви цели.

Какво казват клиенти за нас
Коментари на клиенти работили с хора от екипа на Дигитални Славяни
Лейла Ф Караха
YourY Network
Основател

Имахме нужда от уебсайт и маркетингови стратегии, с които Цветан ни помогна. Много професионално и страхотно обслужване. Вече сме и по-наясно с нашата дигитална медийна стратегия. Горещо препоръчваме услугите му!

Мете Бекхоф
Ecogood Germany
Регионален Мениджър по Комуникациите

Имах нужда от концепция за нашите платформи за социални медии и Цветан ми помогна, като ми даде много информация за честотите за публикуване, както и кои платформи биха помогнали за нашата кауза. Планирането на публикации в социалните медии стана много по-лесно с инструментите, които получих от него. Цветан е много мил, всеотдаен и разбира от работата си.

Мадху Равишанкар
Last Forest Enterprises
Мениджър Комуникации

Много от нашите последователи в социалните медии оцениха начина, по който съдържанието и информацията бяха представени, проектирани и показани. Много от тях коментираха, че са научили много от съдържанието, което е изразено по много разбираем начин. Беше удоволствие и привилегия да работя с Цветан за нашата кампания в социалните меди. Даде ни нова перспектива в дизайна, определено ще препоръчаме Цветан за всички вашите дизайнерски нужди!

кой стои зад дигитални славяни
Зад Дигитални Славяни стои едно главно действащо лице, като много от работата се възлага на външни изпълнители от цял свят тъй като агенцията е все още в началото на развитието си в България и региона. Бъдете сигурни обаче, че се работи усърдно в насока създаване на работни места с екип изцяло създаден и базиран в България.
Предпочитания за поверителност
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.