Пакети от
контент маркетинг услуги
И как те са ценообразувани
Ефективно и оптимизирано съдържание за вашия уеб сайт и страници в социалните медии.

Процесът започва с това първо да се запознаем се с вашият бизнес, след което всеки месец доставяме ново съдържание, предназначено да ви помогне да привлечете вниманието на вашите клиенти, да увеличите аудиторията си и в следствие на което да увеличите и продажбите си или желаното постигане на KPI.

Измъчва ли ви този проблем?

"Трудно е да се намери време за писане на блогове и не винаги знам за какво да говоря и на каква тема да пиша"

Редовното доставяне на съдържание за вашия блог и профили в социалните медии ви спестява време и пари, като решава този проблем. То поддържа вашите клиенти в течение с това какво се случва с вашият бизнес и казва на Google какво правите.

Готово за разпространение в социалните медии съдържание.

За всяка публикация в блог ние създаваме публикации в социалните медии, за да ангажираме вашата аудитория и да насочваме хората към вашия уебсайт.

Никога повече не закъсвайте за идеи с нашият пакет от услуги за контент маркетинг. Дигитални Славяни, Габрово, България
Никога повече не закъсвайте за идеи.

Постоянното измисляне на нови идеи за блогове и публикации е трудно. Ние предлагаме многократно използваемо и „споделяемо“ съдържание, което можете да използвате, когато имате нужда.

 

 

 

 

 

.

Digital-SLavs-Logo-Black-White-Дигитални-Славяни-Лого-Черно-Бял
Изпращайте ново съдържание до вашите клиенти всеки месец. Дигитални Славяни, Габрово, България
Изпращайте ново съдържание до вашите клиенти всеки месец.

Можете да използвате съдържанието, което ви предоставяме всеки месец, във вашия имейл маркетинг. Ако все още нямате такъв, предоставеният контент отваря възможност да започнете тази печеливша маркетинг стратегия.

Предпочитания за поверителност
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.